TILBUD! TILBUD! TILBUD!

En grill for deg?

Spesialpris til jaktradioens lyttere:

125,- pr. stk + porto!

2009 bilder/Flat_grill__116_.jpg

"Flatpack" er en patentert norsk oppfinnelse - som gjør at du kan grille over alt i nær sagt all slags vær. Den passer like godt på en liten veranda, som ute i skogen eller på fjellet. Denne kan du også ha liggende i bilen. Grillen på bildet er fyrt med vanlig trekull, men vi fører også grill i hendige engangspakninger, som ikke trenger opptenningsvæske og som ikke drysser. En slik pakke brenner i 2 timer og er mer enn nok til et vanlig grillmåltid.

 

2009 bilder/Flat_grill__56_.jpg

Jeg har kjøpt meg en fiskerist til å grille fisken i - men det finnes andre

løsninger og du kan improvisere. Hovedsaken er at fiskestykkene

ikke ramler fra hverandre når de er ferdig stekt.

2009 bilder/Flat_grill__90_.jpg

Neste gang du får et deilig fiskestykke mellom hendene, kan du trylle fram en grill og imponere selskapet ditt. Eller glede deg selv! Hør oppskriftene på fisk i "konvolutt" av Fredrik Hald i jaktradioen.net. Dette er et deilig stykke med kveite og sitronskiver med purreløk og godt smør... mmmm!

 

2009 bilder/Flat_grill__59_.jpg

Laksefisk egner seg utrolig godt til grilling. Og i tillegg til å være godt,

er dette også sunt!

 

2009 bilder/Flatpack_grill__5_.jpg

Flatpack er en hendig turgrill for deg som ikke vil være med på ødeleggelsene som følger av engangsgrillene. Den er lett å ta med seg - den kommer i en flott pose der vi kan få trykket firmalogo eller navn - og den blir ikke så varm i bunnen at den svir underlaget. Den kan vaskes i vaskemaskinen og den kan brukes 1000 ganger! Hva venter du på?

Du finner detaljer om grillen på Botun.no.der er den også til salgs (prisen der er 249,-) - men vår pris er 125,- pr. stk + porto - så langt lageret rekker. Fordi vi har en god avtale med Botun. Har du noen gode grunner til IKKE å skaffe deg og resten av familien, venner og naboer en Flatpack?

Vil du bestille en Flatpack, kan du gjøre det på denne adressen: post@jaktradioen.net - du angir antall og hvor de skal leveres, så får du en tilbakemelding med endelig pris og informasjon om betaling - så får du grillen(e) i løpet av et par dager.

 

 

 

DU HANDLER HER

 

 

 

 


 

 


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
 
Jaktradioen, Søreidneset 106 , 5251 Søreidgrend, Tlf.: 004793208811, E-post: post@jaktradioen.net, Skriv ut siden
Websidene er laget i publiseringsverktøyet Mekke.no