Trykk på annonsene:

 

Det ville kjøttet

 

 

 

DVD-filmen "Det ville kjøttet" er en

komplett guide til behandling av viltkjøtt.

Filmen tar for seg alle jaktbare viltgrupper

i Norge og vil være et meget godt verktøy

for ferske jegere så vel som

de med mer erfaring.

Se klipp fra filmen under her:

 

 

www.faunmedia.com

 

Bestill filmen her

 

***

 

 

 

Har du en jakthistorie/mening

som du vil dele med lytterne?

 

Trykk her for å gå

til lytteposten

 

 


 

 

Desember-11

Sending 15.12.11 del 1, del 2

Sending 8.12.11 del 1, del 2

Sending 1.12.11 del 1, del 2

November-11

Sending 24.11.11 del 1, del 2

Sending 10.11.11 del 1, del 2

Sending 3.11.11 del 1, del 2

Oktober-11

Sending 27.10.11 del 1, del 2

Sending 20.10.11 del 1, del 2

Sending 13.10.11 del 1, del 2

Sending 06.10.11 del 1, del 2

September-11

Sending 29.09.11 del 1, del 2

Sending 22.09.11 del 1, del 2

Sending 15.09.11 del 1, del 2

Sending 08.09.11 del 1, del 2

Sending 01.09.11 del 1, del 2

Juni-11

Sending 09.06.11 del 1, del 2

Mai-11

Sending 26.05.11 del 1, del 2

Sending 19.05.11 del 1, del 2

Sending 12.05.11 del 1, del 2

Sending 05.05.11 del 1, del 2

April-11

Sending 28.04.11 del 1, del 2

Sending 14.04.11 del 1, del 2, del 3

Sending 07.04.11 del 1, del 2

Mars-11

Sending 31.03.11 del 1, del 2

Sending 24.03.11 del 1, del 2

Sending 17.03.11 del 1, del 2

Sending 10.03.11 del 1, del 2

Februar-11

Sending 24.02.11 del 1, del 2

Sending 10.02.11 del 1, del 2

Sending 3.02.11 del 1, del 2

Januar-11

Sending 27.01.11 del 1, del 2

Sending 20.01.11 del 1, del 2

____________
HER ER MÅLENE PÅ TANERSauen spiste rypeeggene!

Det er mer mellom himmel og jord, ann andre steder, sies det. Og det er nok riktig. I jaktradioen 10.11.2011 møter vi blant andre Torgeir Berge fra Ski, som er mer enn gjennomsnittlig interessert i slanger og krypdyr, er også opptatt av fugler og alt som lever rundt hytta. En dag satt han og fulgte en elg gjennom kikkerten - den gikk der sammen med noen sauer og beitet. Plutselig ble Torgeir var en sau som nærmet seg et rypereir. Dett reiret kjente Torgeir godt til og kunne studere rypemora mens hun prøvde å lokke sauen bort fra reiret. Til ingen nytte!
I løpet av de kommende sekundene blir han vitne til noe han sent vil glemme: sauen gnafler i seg alle de 10 eggene i rypereiret! Smitt og smule går ned på høykant - "Bamsemumsen" spiste opp hele rypetilveksten i denne lia! Fra før vet vi at rådyr kan spise fugleegg for å få i seg nødvendige mineraler og proteiner - hvordan vil 2 millioner sauer sitt behov for tilsvarende tillegg til vegetardietten, slå ut i fuglebestanden?
Det vet vi selvsagt ikke - og er varsomme med å konkludere - men det er lov å ha mer enn en tanke i hodet samtidig: rypebestanden er under press, rev, ravn, kråke, røyskatt, grevling - pluss alle fjærkledde med krumt nebb - er mer enn nok. Alt kommer i tillegg tilkraftledninger, som jakter hele døgnet, hele året - hvis sauene også skal ta sin andel, da er det jammen ikke lett å være rype!
Asbjørn Åshaug er en trofast lytter til jaktradioen - han sitter i Hommelstø og lytter til sendigene mens de går direkte hver torsdag - og han er rask til å kommentere og å sende oss bilder fra sitt viltkamera. Bakgrunnen er at Jaktradioen holder på å få installert et viltkamera, som sender videosnutter til hjemmesider og mobiltelefoner straks noe skjer ved ei felle eller et åte. Fra mandag av, er systemet oppe og går - og vi har lekt med tanken om å sette kameraet ved ei felle og se om vi klarer å fange de avgjørende sekundene før en mår går i fella. Det er betenkeligheter med dette, men som en jaktradio ser vi det som en oppgave å formidle mest mulig om jakt og fangst - også "the final moment" - dersom det blir utfallet. Det er masse mår i skogen - og noen rev - derfor kan det være aktuelt å la kameraet drive tilsyn med fella i stadet for at vi besøker den to ganger daglig. Dette må da være lovlig???
Her er forresten bildene Asbjørn sendte oss fra sitt viltkamera:
Lytterbilder/Bever_kommer_p___land__blitsen_blinker.JPGLytterbilder/Beveren_stirrer_mot_det_som_blinket.JPGLytterbilder/Beveren_stuper_mot_vannet.JPGLytterbilder/Elgen_Hva_er_dette.JPGLytterbilder/Elgkua_er_n__rg__ende.JPGLytterbilder/Gode_venner_i_august__men_ikke_om_en_m__ned.JPGLytterbilder/Kan_dette_v__re_en_fuglekasse_for_fluesnapper.JPG
Flotte bilder - og artige kommentarer!
Stor takk til Asbjørn!
Snart kommer våre egne bilder her
- forhåpentligvis i løpet av kort tid.
Mvh

HG

Elg!

Smnaoksene1.jpg

Vi låner et bilde Jaktradioen har fått fra en trofast lytter i Sømna og lar det stå som inspirasjon for alle som deler gleden over jakt og høsting av overskuddet fra bærekraftige bestander av vilt.

Hva er det egentlig med elgen? Og elgjakta? Hva er det som får voksne og unge til å ofre det meste for å samles på et nedlagt småbruk, med utedo (som er trang og trekkfullt) vann fra bekken og sengeplass til bare halvparten - men et kamratskap som limer laget sammen til tross for snorking, prumping, trangboddhet, sure sokker og korte netter...?

Jaktradioen er med i Atrå i Tinn kommune i Telemark, der Bergens Jaæger- og Fiskerforening (BJFF) leier et elgvald på 7. året. Det er et terreng med masse dyr og mange muligheter, jaktlaget består av 12 - 13 mann, noen hunder og ei og anna jente/kvinne. Men mest er det menn - fra rundt 20 til nærmere 80 år - noen erfarne og andre ravcende "jomfruer". De bratte liene og sugende myrene kan trekke krftene ut av den sterkeste milsluker, men ingenting ser ut til å rokke ved jaktlagets ukuelige optimisme, ståpåvilje og utholdenhet.

Når så også jaktguden vil det slik at elgene går over ende i terrenget, da er lykkerusen til å ta og klemme på. Bli med på "Den store jakten" - torsdag 20. september kl. 19.03 - 21.00!

****

M__r_og_kr__ke__p_____te__9_.JPG

Endelig fikk vi den!

Måren har lekt katt og mus med meg siden viltkameraet ble satt ut. Selvsagt er det min egen feil at jeg ikke har satt meg godt nok inn i bruksanvisningen til at jeg kunne være sikker på hva som skjedde når jeg forlot slakteplassen, men sånn er det nå. Kråker på dagtid og mår om natta. Hva med reven som bjeffet på oss da vi kom 2. dagen? Vil den våge seg frampå??? Følg med!

***

Hjortekjtt013.JPG

Hjortekjøtt -

det beste fra naturen eller en potensiell kilde til blyforgigtning og smertefull død? Vi burde kanskje forbigå det hele i stillhet, men da Aftenposten kastet seg på mediastormen som to lærere ved Høgskolen i Hedemark har laget i vannglasset vårt, så måtte også vi få kommentere dette utspillet. Påstanden er at det ligger masse bly i kjøttet folk henter hjem fra skogen - og, dersom vi skal tro de to parhestene, er dette kimen til mye sykdom og tidlig død. De har ropt budskapet sitt før og Schrødingers Katt i NRK TV testet blodet til ei ung jente som har vært skjermet mot blyforgiftet viltkjøtt og en gammel elgjeger, som har konsumert store mengder elgkjøtt gjennom et langt liv. OG: Han MÅ ha fått i seg mer bly enn de fleste andre. At han var sunn og frisk kunne vi se - menblodprøven skulle jo da kunne avsløre hvor skadet han faktisk MÅTTE være. I følge de to høgskolelærerne.

De to blodprøvene viste en forsvinnende liten forskjell i blyverdi hos de to. Og resultatet ga ingen grunn til uro, ble det slått fast.

Dette burde være godt nok, men ikke for kumpanene på Høgskolen i Hedemark. De drømmer om å få forskningsmidler - de har ikke sagt dette rett ut, men det ligger så nærliggende å tro at det er noe annet enn folkehelsa, der er opptatte av at jeg tar sjansen på den påstanden - og det håper jeg de aldri får. Det er ikke villfarne lærere ved en norsk høgskole, som har laget seg en koklusjon de gjerne vil finne beviser for stemmer, som skal forske på hva som er sunt og ikke sunt i det norske husholdet. Dette har vi egnete instutisjoner til, bemannet med forskere som begynner i den andre enden: ser om det finnes tegn på lidelser hos folk som spiser mye vilt - og så forsker på å finne ut hva dette kan være. Nå håper jeg folk forstår at norsk vilt er noe av det sunneste man kan spise, det er noe av det reneste, magreste og mest smaksrike man kan ønske seg - la ikke to høgskolelærere få ødelegge gledene ved å spise norsk vilt - så ofte du bare vil! Kos deg og nyt viltsmaken av elg, hjort, rein og rådyr!Vi er i 100 - uten juks!

Torsdag 22. september sender vi program nummer 100! Det er vi stolte av og gleder oss i samme slengen til å lage 100 program til! Hvis det lettrørte stemningsmennesket, redaktøren og slostrilen, Rolf Øvretveit, lar oss få fortsette. Vi roter og vi lukter mye. Våte hunder og sure sokker, det er ferskvareavdelingen i Jaktradioen.net. Våre gnagsår er like ekte som stillheten som hviler over en post der hjorten eller elgen aldri viser seg. Når vi mekker varmt vann for å lage kaffi, så er det ekte varer! Vi juger ikke på oss et måltid med rev eller tang og tare, mens vi i virkeligheten nyter fullpensjon på et hotell i Sverige. Juksemakere finnes selvsagt i alle leire - også blant oss som driver med jakt og fiskereportasjer - men til nå har vi ikke løyet om en eneste bomtur - eller om et eneste fall! Flere hundre timer med ekte varer - fordi viltet vi måtte være heldige og felle, er en bonus, som kommer i tillegg til opplevelser, møtet med vår mektige natur og våre surt fortjente gnagsår, ømme skuldre og kalde rumper!

Vi kommer til å lage masse av det - og vet vi blir trodd når vi neste gang melder at vi har skutt en rev, en hjort, en elg eller bare sett en ny dag bli født!

Takk for at du lytter på Jaktradioen.net - du gjør det sikkert fordi du deler en fascinasjon for jakta eller for naturen, for opplevelsene og for ferdighetene, erfaring hos gamlinger eksplosiv glede hos de unge, når de lykkes.

Måtte juksemakerne bli tilgitt av sponsorene og annonsørene, de som trodde på dem og så opp til dem. De er ikke mange - de fleste snakker sant når de skryter av fallet sitt - men det blir litt vanskeligere å bli trodd etter dette. Nå må all tvil ryddes av veien! Og vet du hva: Det er ålreit det! Helt OK! For vi har alltid snakket sant - rett og slett fordi det er det enkleste - i lengden.

Vi skal feire de første 100 programmene. Rolf Øvretveit , redaktøren i Radio Sotra og den kulturelle "Edderkoppen" ute på Strilelandet vest av Bergen, har sagt at vi skal få holde på litt til. selv om vi roter og lukter myr og granbar i redaksjonslokalene hans. Han har lovet å flagge og servere gjestene mine på denne bursdagen - der det eneste som er klart, er et innslag fra fjellet, som nesten blåste bort... og det er helt sant!

Takk for at du lytter på Jaktradioen.net!

Jeg fikk forresten 2 ryper der oppe

- og 3 skjærer i hagen her i dag!

Mvh Hans-Gunnar

Så e de´på án ijææn!

Og plutselig var også denne sommeren over! Bukkejakta markerer liksom et forsiktig varsel om en kommende høst - og nå er den her. Med østavind og reinsdyrjakt, fritt fram for skjære- og kråkejakt - i BJF er konkurransen for lengst i gang... De første sendingene tar med et lite tilbakeblikk på noe av det som har skjedd på jaktfronten denne sommeren: forberedelser til mårjakt og en spennende tur i Ryfylkeskjærgården - på jakt etter havets storvilt: haverten. Jaktradioen har jo vært i Skåne, helt sør i Sverige, ved flere anledninger, for å jakte både villsvin og dowhjort i selskap med blant andre Poul-Erik Jensen. Leder i det svenske Yrkesjegerforbundet og Sveaskogs mann i "vårt" jaktterreng i Skåne. (Du kan finne ut alt om ham her: http://www.agrojakt.se/)  og da han ga uttrykk for at seljakt var noe han gjerne kunne tenkt seg, da var Jaktradioen ikke vanbskelig å be. Det ble jakt og ikke minst et trivelig gjensyn med Ingvald Kristoffersen på Finnøy, som både er en ihuga jeger, fisker og dyrevenn, som har en "kompis" ute blant øyene, som spiser makrell rett fra hånden hans- En havert! Hvordan han skiller denne haverten fra de havertene han jakter på, får du svar på i dette programmet.

Etter 22. juli er det klart våpenlovene vil bli endret. Vi får komme tilbake til hva endringene vil ha å si for oss jegere, når de ulike utvalgene har fått utformet forslagene sine. I første omgang ser det ut til å brenne et blått lys for halvautomatiske våpen - men det kan komme mer - vi får bare vente.

Det er slutt på tida da reinsdyrjegere brukte røykbomber i fjellet for å styre reinsdyrflokkene, men det jakter fortsatt folk i den norske fjellheimen, som husker denne tida. Nå er det rekrutteringa til denne eksklusive og slitsomme storviltjakten, som gnager jegerne. Forgubbingsprosessen går fort - altfor fort - eneste lyspunktet er jentene som ser utfordringene i fjellheimen. Kanskje de kan være "magnetene" som skal til for å få ungdommen opp i fjellet?

Pels og huder er biprodukt av jakta - hvordan skal vi som jegere sørge for at huder, skinn og pels blir flotte, varige trofeer eller bruksgjenstander? I programmet 8. september er vi i Ølensvåg på Garbergs Garveri. Og vi får en grundig innføring i garveprosessen og omvisning på garveriet av direktør, Olav Garberg.

Dermed er vi i gang folkens! Skitt jakt!

NY REV MED DVERGBENDELORM SKUTT!

Denne gangen er det en rev fra Dalarna, ikke langt fra Borlänge, som har testet positivt for dvergbendelorm. Dette funnet er det nordligste til nå - omtrent på høyde med Kirkenær på den norske siden av grensa. Dette er dårlig nytt - både for svenskene og oss! Lenge virket det som om de smittede revene bare ble funnet nær Uddevalla. To rever ble skutt av samme jeger i samme område i Gøtaland 6 mil fra Norge. Da en rev ble funnet helt nede i Södermanland sør for Stockholm, 500 km unna de to første funnene, trodde man det dreide seg om tilfeldige utslipp - som om det var en trailersjåfør med en infisert hund i førerhuset... Nå har det svneske veterinærinstituttet konstatert at spredningen går i alle retninger - og vi i Norge bår vel også snart begynne å handle som om vi hadde den livsfarlige parasitten på norsk jord.

I Sverige pågår det en desperat kamp for å få redusert revebestanden, hijakt, jakt med lys fra bil, generell revejakt hele året på all ungrev... Ingenting skal være uprøvd i anstrengelsene for å stanse spredningen.

I vår neste sending, som ikke kommer før 9. juni, vil vi sette fokus på hva som skjer her i landet, nå når vi vet at dvergbendelormen er ute av kontroll hos naboen vår i øst.

26. mai: Kornkråkejakt - på direkten!

Kornkr__ker/Robert_raagejeger.JPG

Robert Schmidt med to kornkråker (Corvus Frugeligus) og solid kink i nakken etter snart to uker med jakt på de nesten flyvedyktige ungene til den ettertraktede kråkefuglen - høyt oppe i bladverket som huser kolonien med mer enn 100 reder.

- Vi skyter nesten 100 unger, men det er for lite, mener den ivrige jegeren, som har sønnen Elmer på 4 år, med som effektiv apportør.

Kornkr__ker/Elmer_apport__r.JPG

Det skal mange slike til for å få nok til et skikkelig måltid, men med et godt jaktresultat, ser utsiktene til et veslsmakende måltid en gang ut på høsten, absolutt lysende ut!

Kornkr__ker/Unger_av_kornkr__ke_er_en_delikatesse.jpg

Men først må jobben gjøres!

Kornkr__ker/Elmer_er_med.jpg

Med gode hjelpere, er det ingenting som er tungt! Elmer går verdens beste skole: Høsting og sanking, tilbedredelse og nytelse - ingenting er så godt som selvskutt vilt, synes han!

Kornkr__ker/R__kebryst.jpg

Og det er dette det handler om! Ferdig rensede bryst av kornkråker - klare for fryseren og til smakfulle opplevelser en gang utpå høsten. Vi gleder oss allerede, Robert!

I dette programmet møter vi også Marianne Reusch, som til daglig jobber ved juridisk fakultet, UiO, der hun holder på med sin doktorgrad om allemannsretten - derunder også reglene for å tenne bål!

Leirbl1.JPG

Marianne Reusch kommer med mange gode råd til alle naturbrukere, og understreker at selv om regelverket kan se omfattende ut, er det fortsatt ikke slik at det viktigste man må ha med på tur, er en dyktig advokat!

Hjortekalver_Mongstad.jpg

Gamle, erfarne hjortekoller kommer tidlig i brunst og kan få kalver tidlig - i slutten av mai eller tidlig i juni - og det er disse kollene som har de største kalvene om høsten, forteller Erling Meisingseth.

Ellers svarer Erling Meisingseth på spørsmål om kalvingen til hjorten og rådyra og Erlend Moberg fra Os i Hordaland forteller om planene han har for den stadig voksende flokken av grågjess han har i kosten. Kanskje har han en overraskelse på lur 10. august i år!

12. mai 2011:

NORMA-bilen er på veien!

NORMA-bilen er på vei til Bergen - kommer til Jonahola i Åsane torsdag 19. mai - med trikk-skyting og det hele! GRATIS!!! Trick, heter det kanskje - men de det gjelder vet hva dette handler om. Og de trenger ikke få det inn med t-skje! Islendingen Karl Karlson, med islandske aner og datteren, Laura på 6 år med i studio, er ansvarlig for den kruttsterke doningen og showet i Åsane. Mye spenning og masse oppdatering på jaktmarkene i Åseral og "4 Wheel Dryve", der Erik Røysland spiller, framfører sin egen låt, "Heile Livet" for første gang på radio i dette prgrammet! Kan det bli bedre?

31. mars er kråkejakta slutt!

Kay og Raymond Skaar i Os i Hordaland, er på kråkejakt for nest siste gang 2011. Raymond leder predatorjaktkonkurransen knepent - kun med ei kråke! - og vil sette inn støtet med hjelp av en meget forsggjort hubro. Hver eneste fjær er limt på fuglen. Og den virker!

Og så kan kråkene endelig puste lettet ut - for denne gang! 31. mars er kråkejakta over og da kan kråkene drive med sine kråkegjerninger til det åpnes for ny jakt til høsten igjen. I dagens sending er vi med de to ivrige jegerne på årets siste kråkejaktturer. Hubroen er "stylet" med fjær fra røy - limt møysommelig på plasthubroen en for en... Nå gjenstår det bare å se om den virker!

Ellers i dagens sending skal det handle om dvergbendelormen i Sverige, der nok en rev har fått påvist parasitten. Vi hører med svenskene hva de synes om dette nye tilskuddet til artsmangfoldet - og hva dette vil ha å si for svenskenes forhold til bær- og sopphøsting.

Våpenregisteret svarer på spørsmål 24. mars!

Merk sendetida folkens: På grunn av kommunestyremøte ute på Sotra, må Jaktradioen flytte sendetidspunktet sitt til kl 12.00 denne dagen. Men det blir forhåpentligvis to spennende timer: Våpenkontoret hos Lensmannen i Odda - også kalt Våpenregisteret - har sagt seg villig til å svare på spørsmål fra jegere. Det er nemlig ikke til å stikke under stol, at jegere synes det er merkelig at de må presisere hva slags vil de vil skyte med et nytt våpen. Dette er nemlig et spørsmål de må svare på i søknaden til Politiet. Uroen melder seg hos lovlydige jegere, når de har oppgitt at våpenet - eksempelvis et 22 cal salonggevær, skal brukes til å skyte kråker og skjærer, med - hva om vedkommende er på fjellet og har fått et terreng med ryper...? Selv om våpenet er lov å bruke på rypejakt og vedkommende har sagt det skal brukes til kråkejakt - gjør han/hun noe kriminelt med å jakte rype med samme våpen? Hvorfor er dette spørsmålet der i det hele tatt? Og hva kan vi som jegere gjøre med våpnene våre - av tilpassinger og endringer? Hva er lov og hva er ikke lov? Kom gjerne med flere spørsmål til: post@jaktradioen.net i god tid før torsdag! Vi høres! HG

"Kråkedama" i Jaktradioen 10. mars!

Hun blir kalt "Kråkedama" på Jæren, fengselsbetjenten ved Åna fengsel, Bjørg Merete Reiestad fra Hå kommune.

- For 40 år siden fikk vi 1 krone for hvert par med kråkeføtter vi leverte inn til lensmannen, forteller hun og minnes tiden da det var langt mer glissent mellom kråkene enn det er på Jæren i dag. Nå er de første vipene kommet til Jæren - og i år skal Bjørg være med å sørge for at færrest mulig av vipenes egg og unger, blir kråkemat.

Ellers følger vi opp den alarmerende meldingen om dvergbendelorm i svensk rev, vi skal på gaupejakt og kanskje møte en ung ihuga predatorjeger, som har et helt spesielt forhold til jakta og den høyst uønskete ekstrabøren han bærer med seg: kreftdiagnosen som han har sloss mot og nå ser ut til å ha overvunnet. Det er dagsformen som avgjør om han kan være med eller ikke, for cellegiftkuren tærer på kreftene og kan forårsake kvalme. Men klarer han det, så vil han være med i dagens sending fra kl. 19.00!

Dvergbendelorm påvist i svensk rødrev!

Dvergbendelormen KAN drepe mennesker! Dette er faktisk en farlig parasitt, som ikke tidligere er påvist i Sverige eller i Norge. At den er funnet i en rødrev som ble skutt i Uddevalla like før jul, er urovekkende - og alarmerende. http://sva.se/sv/undersida/Nyheter-fran-SVA/Fynd-av-ravens-dvargbandmask-i-Sverige/

Dvergbendelorm er blitt registrert hos innvandrerbarn og behandlet med hell, blant annet på Haukeland Universitetssjukehus i Bergen. Men behandlingen er krevende og parasitten veldig smittsom. Derfor har veterinærmyndighetene, som et foreløpig tiltak, oppfordret norske jegere til å foreta en skikkelig ormekur på alle hunder etter opphold i Sveriges infiserte områder (vi får tro det gjelder fra mellomsverige og sørover) og særdeles varsom håndtering av skutte rever i tiden som kommer. Bruk av engangshansker i omgang med rev, bør vel bli en selvfølge.

Dvergbendelormen omtales i jkatradioen.net torsdag 24.02.2011 12.00 - 14.00! I tillegg til mye mer - blant annet intervju med en nybakt hjortejeger, som fikk sin første bukk19.02 i år! Det er nemllig mulig i Sverige!

Så e' de' på'an i jæn!

Vi har kostet på oss en velfortjent lang jule- og nyttårsferie - og møter gamle og nye lyttere med et uthvilt legeme, sugen på nye jaktopplevelser å formidle videre. Ikke glem at også DU kan bidra med bilder og filmsnutter, lydopptak og kommentarer. Vi kan bare bli bedre - i alle fall velger vi å mene det selv.

Redaktør Rolf Øvretveit i Radio Sotra har ikke latt seg skremme av alt jaktpreiket, og har åpnet sitt studio for en ny sesong med jaktradioen på "selvkjør" borte i en krok. Det liker vi! Som oftes vil programmene fortsatt gå om kvelden (direkte) mellom kl. 19.00 og 21.00. Vi har altså gått ned fra 3 til 2 timer - og det tror vi er lurt.

En gang i blant kolliderer våre sendinger med overføringen av kommunestyret sine møter - og da blir vi flyttet til formiddagen, mellom kl. 12.00 og 14.00. Det er for eksempel tilfelle med neste sending, den 27. januar. Da finner du meg på pc-en din fra kl. 12.00 og to timer fremover.

Hva som kommer, vet jeg ikke, men vi er jo midt i fellesesongen, så det bør jo bli noe derfra... Eller kanskje vi skal på beverjakt? Eller en liten snartur til Sverige? Villsvin og dåhjort kan jaktes i noen områder fram til mars... Og jeg har en invitasjon stående... Uansett: Godt, nytt jaktår til dere alle! Send gjerne noen tips til redaksjonen - bruk post@jaktradioen.net - eller snakk direkte til oss på opptakeren. Du finner den et sted på menyen.

Takk for at du lytter og bruker jaktradioen - jeg tror dette blir en spennende sesong! Vennlig hilsen, Hans-Gunnar Skarstein!

 

 


Du kommer til Jaktradioen på twitter

ved å klikke: HERDu kommer til Jaktradioen på Facebook

ved å klikke: HER

 

 

 

På Forsiden rett til høyre for Alfa's øre

er linken du skal trykke på hvis du vil streame

sendingen direkte når den går på luften.


 

Gå til aktuelt 2010

 

MENYEN PÅ FORSIDEN

 

 

 


Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
 
Jaktradioen, Søreidneset 106 , 5251 Søreidgrend, Tlf.: 004793208811, E-post: post@jaktradioen.net, Skriv ut siden
Websidene er laget i publiseringsverktøyet Mekke.no